Vind gavekort » Konkurrencer med gavekort som præmie

Vind et gavekort til et valgfrit supermarked på 7.500 kr.

Vind et gavekort til et valgfrit supermarked på 7.500 kr.

 

Vind 7.500 kr. til at bruge i et valgfrit supermarked. Få frisk kød, frugt og grøntsager til hus & hjem og toiletartikler til hele familien. Der udloddes 3 gavekort på 7.500 kr.

Deltag nu og vind et gavekort til et valgfrit supermarked på 7.500 kr.

 

Vind et gavekort til et valgfrit supermarked på 7.500 kr.

Om gavekortkonkurrencerne

Vind gavekort i ovenstående gratis konkurrencer. Med et gavekort får du fuld frihed til selv at vælge hvad du ønsker. Derfor er vores gavekortkonkurrencer og vores pengekonkurrencer blandt de populæreste konkurrencer.

Som det kan ses herover, så har vi links til mange gratis gavekortkonkurrencer. Nogle gange er det til specifikke butikker, og andre gange kan man vinde valgfrie gavekort eller SuperGavekort, hvor man selv bestemmer hvilken butik man vil bruge gavekortet i. Logisk set vil pengepræmierne være bedre eller i hvert fald lige så gode som gavekort i præmier, da man med penge har 100% frihed. Men fordelen ved gavekort er at man ofte under sig selv noget mere luksus. Vinder man penge, så bliver de måske brugt til den dalige husholdning. Har man derimod vundet et gavekort til eksempelvis chokolade eller personlig velvære, så er det præcis dette præmien bliver benyttet på.

Vind også rejser og rejsegavekort i vores rejsekonkurrencer