Vind gavekort » Konkurrencer med gavekort som præmie

Vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne

Vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne

 

Hvor meget ved du om danskernes madvaner?

Tag quizzen og få et indblik i hvad danskerne foretrækker, når det kommer til valg af aftensmad, god bordskik og samvær omkring spisebordet.


Deltag, så er du med i konkurrencen om 3 leveringer af en lækker måltidskasse fra Aarstiderne.

 

Vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne

Vind et gavekort til Løgismose

Vind et gavekort til Løgismose

 

I denne quiz-kampagne fra Dyrenes Beskyttelse skal du svare på 5 spørgsmål om dyr, og så er du med i konkurrencen om et gavekort til Løgismose på 3.000 kr.

Dyrenes Beskyttelse trækker en tilfældig vinder d. 1. oktober.

 

Vind et gavekort til Løgismose

Vind 10.000 kr. til GoGift

Vind 10.000 kr. til GoGift

 

Deltag i quizzen og vind et gavekort på 10.000 kr.

 

Vind 10.000 kr. til GoGift

Om gavekortkonkurrencerne

Vind gavekort i ovenstående gratis konkurrencer. Med et gavekort får du fuld frihed til selv at vælge hvad du ønsker. Derfor er vores gavekortkonkurrencer og vores pengekonkurrencer blandt de populæreste konkurrencer.

Som det kan ses herover, så har vi links til mange gratis gavekortkonkurrencer. Nogle gange er det til specifikke butikker, og andre gange kan man vinde valgfrie gavekort eller SuperGavekort, hvor man selv bestemmer hvilken butik man vil bruge gavekortet i. Logisk set vil pengepræmierne være bedre eller i hvert fald lige så gode som gavekort i præmier, da man med penge har 100% frihed. Men fordelen ved gavekort er at man ofte under sig selv noget mere luksus. Vinder man penge, så bliver de måske brugt til den dalige husholdning. Har man derimod vundet et gavekort til eksempelvis chokolade eller personlig velvære, så er det præcis dette præmien bliver benyttet på.

Vind også rejser og rejsegavekort i vores rejsekonkurrencer