Vind et rejsegavekort

Vind et rejsegavekort

 

Deltag i den store Toyota julekalender og vind kroophold, benzingavekort og meget mere. Juleaften kan du vinde et rejsegavekort på 15.000 kr.

 

Vind et rejsegavekort

Vind et rejsegavekort på 10.000 kr.

Vind et rejsegavekort på 10.000 kr.

 

Vind lækre præmier i Julekalenderen

Tilmeld dig nu og deltag i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000 kr. og massevis af andre spændende præmier.

Du kan bl.a. vinde gavekort til wellness, biografbillletter, hotelophold og julegodter hver dag i december.

 

Vind et rejsegavekort på 10.000 kr.

Vind en iPhone 8

Vind en iPhone 8

 

Tilmeld dig julekalenderen fra SEAS inden den skydes i gang den 1/12-18 og vind en iPhone 8.
I december er der nye præmier hver dag.

 

Vind en iPhone 8

Vind forskellige præmier hver dag

Vind forskellige præmier hver dag

 

Tilmeld dig til julekalenderen og vær klar i december. Nye præmier hver dag. Vind præmier for over 150.000 kr. Masser af daglige vindere. Gratis juleskrab hver dag.

 

Vind forskellige præmier hver dag

Julekalender konkurrencer 2018 » Julekalenderne i julen 2018

Nu er julen kommet og dermed også de gode gratis julekalendere, som hvert år kan findes på nettet. Se her oversigten over julekalendere i 2018

Du kan herover se alle de gode gratis julekalendere, som hvert år kan findes på nettet.

Besøg også vores julekonkurrencer.

Julekalendere i TV:

Der har igennem tiden været sendt mange julekalendere i dansk TV. Specielt på DR og TV2 som ifølge Wikipedia har sendt julekalendere siden henholdvis 1962 og 1990. Blandt de absolut største klassikere kan nævnes "Nissebanden", "Torvet", "Jul i Gammelby", "Jul på Slottet", "Vinterbyøster", og "Jullerup Færgeby".

I nyere tid har DR udgivet julekalendere som "Nissernes Ø", "Absalons Hemmelighed" og "Pagten", samt sendt et utal af genudsendelser. I år har DR igen valgt at lave en ny julekalender. Den nye julekalender hedder "Julestjerner" og det er Michael Wikke og Steen Rasmussen der står bag. Du kender måske Wikke og Rasmussen fra børnefilm som "Hannibal og Jerry" og "Flyvende Farmor", eller nogle af deres andre både sjove og skøre udgivelser.

TV2 har "kun" sendt julekalendere i 22 år, men har alligevel udgivet en del julekalendere som mange vil betegne som klassikere. Blandt andet har de udgivet fire julekalendere med nissen Pyrus, nemlig "Alletiders Jul", "Alletiders Nisse", "Alletiders Julemand" og "Pyrus i Alletiders Eventyr". TV2 har også lavet julekalendere som "Krummernes Jul", "Olsenbandens første kup", "Jesus og Josefine", "Jul i Valhal", "Mikkel og Guldkortet" og sidste år "Ludvig og Julemanden".

Læs her mere om de forskellige TV julekalendere.

Andre gode konkurrencer

Vi har mange gratis konkurrencer hvor du kan vinde gode præmier. Foruden ovenstående julekonkurrencer, så er du måske interesset i de nyeste konkurrencer, konkurrencer som slutter snart eller de hurtige konkurrencer, som det kun tager ganske kort tid at deltage i.

Se desuden vores 6 præmiekategorier. Disse er iPhone, iPad, rejser, biler, penge og gavekort.

Derudover kan du finde de konkurrencer som ikke passer i ovenstående 6 kategorier