Vind præmier for over 100.000 kr.

Vind præmier for over 100.000 kr.

 

Fra 1. december og helt frem til 24. december 2017 kan du vinde skønne oplevelser i den gratis julekalender fra Klasselotteriet.

Ekstrakonkurrence for de hurtige!
Tilmelder du dig julekalenderen inden 1. december 2017, er du automatisk med i lodtrækningen om 75 x Søde Fristelser for 2 personer til en værdi af 249 kr. pr. stk.

Bemærk: Man skal være minimum 18 år for at deltage.

 

Vind præmier for over 100.000 kr.

Vind 5.000 kr. til en miniferie

Vind 5.000 kr. til en miniferie

 

Deltag i blueenergys julekalender, hvor du kan vinde 5.000 kr. til en miniferie med hele familien.

Du kan svare på spørgsmål hver dag frem til den 24 december. Hvert rigtige svar giver et lod i konkurrencen.

 

Vind 5.000 kr. til en miniferie

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

 

Tilmeld dig Krifas julekalender og vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000,-

 

Vind et rejsegavekort på 10.000,-

Julekalender konkurrencer 2017 » Her finder du links til alle julekalenderne i julen 2017

Nu er julen kommet og dermed også de gode gratis julekalendere, som hvert år kan findes på nettet. Se her oversigten over julekalendere i 2017

Du kan herover se alle de gode gratis julekalendere, som hvert år kan findes på nettet.

Besøg også vores julekonkurrencer.

Julekalendere i TV:

Der har igennem tiden været sendt mange julekalendere i dansk TV. Specielt på DR og TV2 som ifølge Wikipedia har sendt julekalendere siden henholdvis 1962 og 1990. Blandt de absolut største klassikere kan nævnes "Nissebanden", "Torvet", "Jul i Gammelby", "Jul på Slottet", "Vinterbyøster", og "Jullerup Færgeby".

I nyere tid har DR udgivet julekalendere som "Nissernes Ø", "Absalons Hemmelighed" og "Pagten", samt sendt et utal af genudsendelser. I år har DR igen valgt at lave en ny julekalender. Den nye julekalender hedder "Julestjerner" og det er Michael Wikke og Steen Rasmussen der står bag. Du kender måske Wikke og Rasmussen fra børnefilm som "Hannibal og Jerry" og "Flyvende Farmor", eller nogle af deres andre både sjove og skøre udgivelser.

TV2 har "kun" sendt julekalendere i 22 år, men har alligevel udgivet en del julekalendere som mange vil betegne som klassikere. Blandt andet har de udgivet fire julekalendere med nissen Pyrus, nemlig "Alletiders Jul", "Alletiders Nisse", "Alletiders Julemand" og "Pyrus i Alletiders Eventyr". TV2 har også lavet julekalendere som "Krummernes Jul", "Olsenbandens første kup", "Jesus og Josefine", "Jul i Valhal", "Mikkel og Guldkortet" og sidste år "Ludvig og Julemanden".

Læs her mere om de forskellige TV julekalendere.

Andre gode konkurrencer

Vi har mange gratis konkurrencer hvor du kan vinde gode præmier. Foruden ovenstående julekonkurrencer, så er du måske interesset i de nyeste konkurrencer, konkurrencer som slutter snart eller de hurtige konkurrencer, som det kun tager ganske kort tid at deltage i.

Se desuden vores 6 præmiekategorier. Disse er iPhone, iPad, rejser, biler, penge og gavekort.

Derudover kan du finde de konkurrencer som ikke passer i ovenstående 6 kategorier