Vind en iPhone 6s 64GB

Vind en iPhone 6s 64GB

 

Tilmeld dig årets julekalender fra SEAS-NVE inden 1. december og vind den nye iPhone 6s 64GB.

 

Vind en iPhone 6s 64GB ved at tilmelde dig til julekalender til en værdi af 6.689 kr.

 

Vind en iPhone 6s 64GB

Vind en kør-selv-ferie i Passat

Vind en kør-selv-ferie i Passat

 

Tilmeld dig Volkswagens julequiz og deltag i konkurrencen om bl.a. en kør-selv-ferie i Passat GTE eller World Rally Championship.
Der er desuden flotte dagspræmier hver dag i december.

 

Vind en kør-selv-ferie i Passat ved at tilmelde dig til julekalender til en værdi af 25.000 kr.

 

Vind en kør-selv-ferie i Passat

Julekalender konkurrencer 2015 » Her finder du links til alle julekalenderne i julen 2015

Nu er julen kommet og dermed også de gode gratis julekalendere, som hvert år kan findes på nettet. Se her oversigten over julekalendere i 2015

Du kan herover se alle de gode gratis julekalendere, som hvert år kan findes på nettet.

Besøg også vores julekonkurrencer.

Julekalendere i TV:

Der har igennem tiden været sendt mange julekalendere i dansk TV. Specielt på DR og TV2 som ifølge Wikipedia har sendt julekalendere siden henholdvis 1962 og 1990. Blandt de absolut største klassikere kan nævnes "Nissebanden", "Torvet", "Jul i Gammelby", "Jul på Slottet", "Vinterbyøster", og "Jullerup Færgeby".

I nyere tid har DR udgivet julekalendere som "Nissernes Ø", "Absalons Hemmelighed" og "Pagten", samt sendt et utal af genudsendelser. I år har DR igen valgt at lave en ny julekalender. Den nye julekalender hedder "Julestjerner" og det er Michael Wikke og Steen Rasmussen der står bag. Du kender måske Wikke og Rasmussen fra børnefilm som "Hannibal og Jerry" og "Flyvende Farmor", eller nogle af deres andre både sjove og skøre udgivelser.

TV2 har "kun" sendt julekalendere i 22 år, men har alligevel udgivet en del julekalendere som mange vil betegne som klassikere. Blandt andet har de udgivet fire julekalendere med nissen Pyrus, nemlig "Alletiders Jul", "Alletiders Nisse", "Alletiders Julemand" og "Pyrus i Alletiders Eventyr". TV2 har også lavet julekalendere som "Krummernes Jul", "Olsenbandens første kup", "Jesus og Josefine", "Jul i Valhal", "Mikkel og Guldkortet" og sidste år "Ludvig og Julemanden".

Læs her mere om de forskellige TV julekalendere.

Andre gode konkurrencer

Vi har mange gratis konkurrencer hvor du kan vinde gode præmier. Foruden ovenstående julekonkurrencer, så er du måske interesset i de nyeste konkurrencer, konkurrencer som slutter snart eller de hurtige konkurrencer, som det kun tager ganske kort tid at deltage i.

Se desuden vores 6 præmiekategorier. Disse er iPhone, iPad, rejser, biler, penge og gavekort.

Derudover kan du finde de konkurrencer som ikke passer i ovenstående 6 kategorier